Gyúrt diós recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg rétesliszt
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg darált dió
- 1 csomag margarin
- fél csomag sütőpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
Elkészítése:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd kinyújtjuk kb 0,5 cm vastagságúra és különböző alakú formákkal kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 10 perc alatt megsütjük.
A megsült és kihűlt tésztákat lekvárral összeragaszthatjuk, de önmagában is nagyon finom.
Az összeragasztott fomrákat csokiba is márthatjuk.
Tipp:
Egy régi recept a családi szakácskönyvből.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »