Gyúrt diós recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg rétesliszt
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg darált dió
- 1 csomag margarin
- fél csomag sütőpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
Elkészítése:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd kinyújtjuk kb 0,5 cm vastagságúra és különböző alakú formákkal kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 10 perc alatt megsütjük.
A megsült és kihűlt tésztákat lekvárral összeragaszthatjuk, de önmagában is nagyon finom.
Az összeragasztott fomrákat csokiba is márthatjuk.
Tipp:
Egy régi recept a családi szakácskönyvből.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









