Lekváros,rácsos, kakaós linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 1 cs sütőpor
- 30 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 8 dkg kakaópor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 cs vaníliás cukor
- csipet só
- baracklekvár
Elkészítése:
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgáját, a kakaóport és a vaníliás cukrot és a sót, majd összedolgozzuk.
Ha nem akarna összeállni 1-2 ek tejföllel gyúrjuk össze.
A tészta egyharmadát meghagyjuk rácsnak, a többit egy 23*37 cm-es tepsibe nyújtjuk.
Megkenjük baracklekvárral és a megmaradt tésztával berácsozva 190 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Még melegen meghintjük vaníliás porcukorral és négyzetekre vagy hosszúkás szeletekre vágjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »