Sárgarépás szelet recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 42 dkg liszt
- 5 dkg porcukor
- 1/2 tasak sütőpor
- 20 dkg margarin
- 20 dkg nyers, reszelt sárgarépa
- A töltelékhez baracklekvár
- A teteje megkenéséhez tej
Elkészítése: A hozzávalókat összegyúrjuk. Lágy tésztát kapunk, amit kétfelé veszünk. Mindkét cipót kinyújtjuk. Az egyiket tepsibe tesszük és megkenjük a lekvárral, majd ráhelyezzük a másik lapot. A tetejét lekenjük tejjel, majd megszurkáljuk, és előmelegített sütőbe tesszük sülni. Ha kész, porcukorral megszórjuk és szeleteljük.
Küldte: Légrádiné Czeglédi Erzsébet
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.