Lekváros-diós kosárka recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
Az alapanyagokat összegyúrjuk, és kosárka formákba nyomkodjuk, amit nem kell kikenni.(ez lehet muffin forma is akár).
Közepébe kevés baracklekvárt teszünk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot,vaníliás cukrot majd a darált diót. Ezzel a habbal a kosarakat megtöltjük.
Előmelegített sütőben közepes hőfokon, kb. 10 perc alatt megsütjük.
Ezután a formákból még melegen kiforgatva hagyjuk kihűlni. Sütési hőfok: 180°C
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.