Őszibarack recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Tészta:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 15 dkg zsír
- 2 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 2 evőkanál kakaó
- fél dl rum
Barack színei amivel megfestem:
- 1 mandula aroma (zöld szín)
- 1 vérnarancs aroma (piros szín)
- Egy kistányérban kristálycukor amibe majd megforgatom a barackokat
Elkészítése:
A liszthez adom a sütőport. A porcukrot a zsírral habosra keverem, hozzáadom a tojásokat egyenként, és azzal is jól elkeverem. Ezután a tejet adom hozzá, és végül a sütőporos lisztet apránként keverem hozzá.
A tepsibe rakok sütőpapírt, és kis diónyi halmokat teszek rá. 15- 20 percig sütőm (világos a színe) 180 fokos légkeveréses sütőben.
Amíg sül kikeverem a krémet.
Amikor a tészta kihűlt a sütemények közepét kiskanállal kiszedem, és ezt a tésztát is hozzákeverem a krémhez, és megtöltöm a tésztákat egyenként, kettőt összeragasztok.
Az egyik felét megkenem a mandula aromával, a másik felét pedig a vérnarancs aromával, amikor megkentem kristálycukorba forgatom, és tálcán tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.