Mandula mag recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 35dkg liszt
- 24dkg porcukor
- 25dkg margarin
- 2evőkanál kakaó
- 2evőkanál rum
- 20dkg darált dió
Töltelékhez:
- 2db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20dkg porcukor
- 20dkg vaj margarin
- mandula aroma
Elkészítése:
A tészta alapanyagokból tésztát gyúrunk, és mandulaformába nyomkodjuk és megsütjük.
A töltelékhez a tojásokat, a cukrot sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük. Mandula aromával ízesítjük. Megsült magokat megtöltjük vele, kettőt – kettőt összeragasztunk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.