Mandula mag

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 35dkg liszt
  • 24dkg porcukor
  • 25dkg margarin
  • 2evőkanál kakaó
  • 2evőkanál rum
  • 20dkg darált dió

Töltelékhez:

  • 2db tojás
  • 20dkg porcukor
  • 20dkg vaj margarin
  • mandula aroma

Elkészítése:
A tészta alapanyagokból tésztát gyúrunk, és mandulaformába nyomkodjuk és megsütjük.

A töltelékhez a tojásokat, a cukrot sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük. Mandula aromával ízesítjük. Megsült magokat megtöltjük vele, kettőt – kettőt összeragasztunk.