Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Márványos koszorú recept

Márványos koszorú
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Tésztához:

    • 20 dkg liszt
    • 1 ek. kakaó
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1/2 cs sütőpor
    • 10 dkg porcukor
    • 1 cs vaníliás cukor
    • 10 dkg margarin

    Töltelékhez:

    • 50 dkg túró
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor
    • 1 cs vaníliás puding
    • 1 citrom reszelt héja
    • 1 ek kakaó

    Tetejére:

    • 10 dkg fehér csoki
    • 2 ek olaj

    Elkészítése:
    A sütőport a kakaóval és a liszttel összekeverjük, majd beletesszük a margarint és a tojást. Összekeverjük és kuglófformába öntjük, úgy hogy a szélén pereme legyen. Most jön a töltelék.
    A tojásokat cukorral, puding porral és citromhéjjal összekeverjük, majd hozzáadjuk a túrót és a margarint. A tésztára öntjük a töltetlék kétharmadát, a maradékba kakaóport teszünk és így öntjük a világos krémre. Picit keverünk rajta, hogy márványos legyen. Az egészet közepes lángon megsütjük és tűpróbával ellenőrizzük. A tetejét fehér csokoládéval vonhatjuk be.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá