Vattacukor sütemény recept
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Tészta:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 28 dkg porcukor
- 3 cs puncs pudingpor
- 1 cs vanília pudingpor
Krém:
- 15 dkg puha vaj
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 0,5 dl rum
Tetejére:
- 2dl habtejszín
- reszelt csoki
Elkészítése:
A tojásfehérjét gőz fölött nagyon kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a porcukrot.
őzről levéve hozzáadjuk a tojás sárgáját és a pudingporokat. 23X38-as sütőpapíros tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180fokon tűzpróbáig sütjük. Kb. 20-30 perc.
Sztori: Nagyon finom, és gyorsan elkészíthető finomság. A képen látható süti dupla adag krémmel készült.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.