Vattacukor sütemény

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vattacukor sütemény

Hozzávalók:

Tészta:

  • 6 tojás
  • 28 dkg porcukor
  • 3 cs puncs pudingpor
  • 1 cs vanília pudingpor

Krém:

  • 15 dkg puha vaj
  • 10 dkg porcukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 0,5 dl rum

Tetejére:

  • 2dl habtejszín
  • reszelt csoki

Elkészítése:

A tojásfehérjét gőz fölött nagyon kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a porcukrot.

őzről levéve hozzáadjuk a tojás sárgáját és a pudingporokat. 23X38-as sütőpapíros tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180fokon tűzpróbáig sütjük. Kb. 20-30 perc.

Sztori: Nagyon finom, és gyorsan elkészíthető finomság. A képen látható süti dupla adag krémmel készült.