Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rumos részeg sütemény recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg darált dió
    • 5 dkg liszt
    • 2 ek. kakaópor
    • fél csomag sütőpor
    • 15 dkg margarin
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg porcukor

    A krémhez:

    • 20 dkg darált dió
    • 10 dkg porcukor
    • 1 dl rum
    • 25 dkg margarin
    • 2 ek. kakaópor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    A darált diót, a  lisztet, a kakaót, a sütőport összekeverünk a margarinnal. A tojások fehérjét 15 dkg porcukorral jól felverünk, és hozzá adjuk a tojások sárgáját.  Az egészet az előzőleg összedolgozott masszához tesszük, és még egyszer összedolgozzuk. A tésztát kizsírozott, lisztezett tepsiben kisütjük, a tepsiből kivéve hagyjuk kihűlni. Baracklekvárral megkenjük, krémet tesszük rá: 20 dkg darált diót elkeverünk 10 dkg porcukorral. Hozzáadunk fél dl rumot és egy kanál vizet. Végül a margarinból, a porcukorból, a tojás sárgájából, fél deci rumból, 2 evőkanál kakaóból készítünk krémet. Csokoládémázzal díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá