Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kijevi krémes recept

Kijevi krémes
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók

    • 40 dkg liszt
    • 15 dkg cukor
    • 2-3 ek tejföl
    • 20 dkg margarin
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 sütőpor

    Habhoz:

    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 15 dkg cukor
    • 25 dkg darált dió

    Krémhez:

    • 2 cs vaníliás pudingpor
    • 1/2 liter tej
    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg kristálycukor

    Elkészítés:
    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3 részre osztjuk,kinyújtjuk. A tojás fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a darált diót. A lapokat megkenjük ezzel a krémmel és kisütjük őket egyforma nagyságúra. A krémhez a pudingot a cukorral megfőzzük, és ha langyosra hűl, hozzákeverjük a margarint is. Ezzel a krémmel töltjük meg a kihűlt lapokat. Tetejére nem tettem semmit,mert a diós habos lap magában is mutatós és így az eredeti. Nagyon finom süti. Másnap szeletelhető.
    Aki vastagabb krémmel szereti,akkor másfél adagban készítse a krémet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá