Hatlapos recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
A tésztához:
- 60 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 2 dl tejföl
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dkg szalalkáli
A krémhez:
- 20 dkg kristálycukor
- 5 dkg kakaópor
- 10 dkg margarin
- 10 dkg vaníliás pudingpor
- 1,2 liter tej
- kevés rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,6 részre vágjuk,majd 6 cipót formálunk belőle. Mindegyiket egyenként kinyújtjuk és egymás után nagy gáztepsi hátán megsütjük.
A krém készítése:
A vanília pudingport a tejjel,cukorral,kakaóporral sűrűre,csomómentesen felfőzzük. A pudingba belekeverjük a margarint és ízlés szerinti rumot(rum elhagyható). A lapokat betöltjük a meleg pudingos krémmel és a hűtőbe tesszük megdermedni.
Tálalás előtt vaníliás porcukorral meghintjük a süteményt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.