Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hatlapos recept

Hatlapos
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  •  

    Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 60 dkg liszt
    • 15 dkg margarin
    • 15 dkg porcukor
    • 2 dl tejföl
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 dkg szalalkáli

    A krémhez:

    • 20 dkg kristálycukor
    • 5 dkg kakaópor
    • 10 dkg margarin
    • 10 dkg vaníliás pudingpor
    • 1,2 liter tej
    • kevés rum

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,6 részre vágjuk,majd 6 cipót formálunk belőle. Mindegyiket egyenként kinyújtjuk és egymás után nagy gáztepsi hátán megsütjük.
    A krém készítése:
    A vanília pudingport a tejjel,cukorral,kakaóporral sűrűre,csomómentesen felfőzzük. A pudingba belekeverjük a margarint és ízlés szerinti rumot(rum elhagyható). A lapokat betöltjük a meleg pudingos krémmel és a hűtőbe tesszük megdermedni.
    Tálalás előtt vaníliás porcukorral meghintjük a süteményt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá