Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brüsszeli krémes recept

Brüsszeli krémes
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg vajas keksz
    • 10-15 evőkanál kristály cukor
    • 1 csomag étkezési zselatin
    • 2 csomag vaníliás pudingpor
    • 1 csomag tejszín ízű pudingpor
    • 1,5 liter tej
    • 1 kocka margarin
    • 20 dkg porcukor

    Tetejére csoki máz :

    • 10 dkg vaj
    • 1 evőkanál kakaópor
    • 10 dkg porcukor
    • 1 evőkanál tej
    • 1 evőkanál liszt

    Elkészítése:
    A pudingporokat elkeverjük a zselatinnal. Simára keverjük kevés tejjel. A többi tejet feltesszük forrni a kristálycukorral. Mikor forr, felfőzzük benne a pudingot majd hűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a kihűlt pudinghoz keverjük. Egy közepes tepsit vagy szögletes jénait kirakunk egy sor keksszel, erre jön egy harmad krém, megint kirakjuk egy sor keksszel megint krém ismét keksz és végül krém. Tetejére csokimáz kerül: A vajat, kakaóport, porcukrot egy evőkanál tejjel felfőzzük. Mikor levettük a tűzről bele keverünk egy evőkanál lisztet és a süti tetejére simítjuk. Hűtőbe tesszük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá