Ágnes szelet recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tészta:
- 10 evőkanál cukor
- 1,5 dl olaj
- 8 ek liszt
- 3 ek kakaópor
- 10 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 cs sütőpor
Krém:
- 3 cs főzős vanília ízű pudingpor
- 0,5 l habtejszín
- 1 l tej
- 3 ek cukor
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral,olajjal,liszttel,kakaóporral,sütőporral összekeverjük,végül a tojás felvert habját is hozzárakjuk. Sütőpappírral bélelt (kb28x38-as)tepsibe tesszük,előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd ha megsült ketté vágjuk. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük,ha kihűlt,3 dl keményre vert habtejszínnel összekeverjük.A krémet rákenjük a félbevágott tészta aljára,rárakjuk a másik felét,és a maradék keményre vert hullalát rákenjük. A tetejét bármilyen gyümölccsel,kakaóporral,csokiforgáccsal díszíthetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.