Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ágnes szelet recept

Ágnes szelet
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 10 evőkanál cukor
    • 1,5 dl olaj
    • 8 ek liszt
    • 3 ek kakaópor
    • 10  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1,5 cs sütőpor

    Krém:

    • 3 cs főzős vanília ízű pudingpor
    • 0,5 l habtejszín
    • 1 l tej
    • 3 ek cukor

    Elkészítése:
    A tojások sárgáját a cukorral,olajjal,liszttel,kakaóporral,sütőporral összekeverjük,végül a tojás felvert habját is hozzárakjuk. Sütőpappírral bélelt (kb28x38-as)tepsibe tesszük,előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd ha megsült ketté vágjuk. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük,ha kihűlt,3 dl keményre vert habtejszínnel összekeverjük.A krémet rákenjük a félbevágott tészta aljára,rárakjuk a másik felét,és a maradék keményre vert hullalát rákenjük. A tetejét bármilyen gyümölccsel,kakaóporral,csokiforgáccsal díszíthetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá