Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kókuszos-karamellás sütemény recept

Kókuszos-karamellás sütemény
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 ek liszt
    • 6 ek cukor
    • 1 sütőpor
    • 2 ek kókuszreszelék

    Krémhez:

    • 3-4 ek  cukor
    • 5 dl tej
    • 1 karamellás pudingpor (főzős)
    • 3 ek kókuszreszelék

    Tetejére:

    • kókuszreszelék

    Elkészítése:

    A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük cukorral. Utána a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tojások sárgáját, a kókuszreszeléket, és óvatosan összekeverjük.

    Kivajazott, lisztezett, tepsiben (35*20 cm) megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük.

    A maradék tejet feltesszük, főni teszünk bele kókuszreszeléket, ha forr, a tej beletesszük a pudingport és sűrűsödésig hagyjuk főni.

    Ha kihűlt a piskóta rákenjük a krémet a tetejére és megszórjuk kókuszreszelékkel. A piskótát akár ketté is lehet vágni és megtölteni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá