Kókuszos keksz recept

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 30 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 10 dkg kókuszreszelék
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél dl víz
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverem, majd elmorzsolom a margarinnal. Ezt követően hozzáadom a tojásokat és a vizet és jól összegyúrom.
Sütinyomóval formákat nyomok belőle egy sütőpapírral bélelt tepsire (vagy kanállal kis halmokat teszünk).
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb 7-8 perc alatt készre sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »