Kókuszos habcsók recept
Elkészítése:
Elkészítjük először a tojáshabot: a tojásfehérjéket felverjük, majd félidőben hozzáadjuk a porcukrot, a keményítőt, és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket is, és alaposan átkeverjük. A kész habot habzsákba töltjük.
A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk. Kinyújtjuk kb. 0,5 cm vastagra, és kiszaggatjuk a karikákat. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
A habzsákból karikákat nyomunk a linzerekre, és előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 12-15 perc alatt megsütjük. Még melegen kiskanállal megtöltjük lekvárral a közepét. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

