Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kinder Bueno recept

Kinder Bueno
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 6 ek cukor
    • 2 ek liszt
    • 2 ek zsemlemorzsa
    • 1 cs sütőpor
    • 15 dkg durvára vágott dió (tepsi méret 35x30cm)
    • mogyorókrém

    Krém:

    • 0,5 l tej
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 2 cs vaníliás pudingpor
    • 3 ek liszt
    • 25 dkg porcukor
    • 10 dkg olvasztott csokoládé
    • 25 dkg margarin
    • háztartási keksz+tej

    Tetejére:

    • 2 dl habtejszín
    • kakaópor

    Elkészítése:

    A tojás fehérjéket kemény habbá verjük a cukorral, majd a többi hozzávalót hozzákeverjük a dió és a mogyorókrém kivételével. Egy 30*35 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát, megszórjuk a dióval, majd kb 20 perc alatt megsütjük. Még melegen megkenjük mogyorókrémmel.

    A krémhez a tejben elkeverjük a tojás sárgákat, a pudingporokat és a lisztet, majd kis lángon sűrűre főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd robotgéppel kihabosítjuk. A krémet ketté vesszük és az egyik felébe belekeverjük az olvasztott csokoládét.

    A kihűlt tésztára rákenjük a sárga krémet, kitesszük tejben áztatott háztartási keksszel, majd erre simítjuk a csokis krémet.

    A tejszínt felverjük keményre, a süteményre simítjuk, tetejét kakaóporral megszórjuk.

    Másnap szeletelve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá