Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojás fehérjéket kemény habbá verjük a cukorral, majd a többi hozzávalót hozzákeverjük a dió és a mogyorókrém kivételével. Egy 30*35 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát, megszórjuk a dióval, majd kb 20 perc alatt megsütjük. Még melegen megkenjük mogyorókrémmel.
A krémhez a tejben elkeverjük a tojás sárgákat, a pudingporokat és a lisztet, majd kis lángon sűrűre főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd robotgéppel kihabosítjuk. A krémet ketté vesszük és az egyik felébe belekeverjük az olvasztott csokoládét.
A kihűlt tésztára rákenjük a sárga krémet, kitesszük tejben áztatott háztartási keksszel, majd erre simítjuk a csokis krémet.
A tejszínt felverjük keményre, a süteményre simítjuk, tetejét kakaóporral megszórjuk.
Másnap szeletelve tálaljuk.