Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kakaós-karamellás tortácska recept

Kakaós-karamellás tortácska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg margarin
    • 15 dkg barna cukor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 2 darab  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg liszt
    • 2 dkg kakaópor
    • 1,2 dl tej
    • 1,5 kávéskanál sütőpor
    • csipet só
    • 1 narancs héja lereszelve

    Krém:

    • 1 csomag karamellás pudingpor
    • 2 ek cukor

    Díszítéshez

    • 1 doboz ostyavirág
    • 1 doboz csokipasztilla

    Elkészítése:

    Robotgéppel a vajat a cukorral, és a tojásokkal, sóval jól kikeverjük, majd a kakaóval, és a sütőporral, reszelt narancshéjjal elkevert liszttel simára keverjük a tésztát. Ezután vajjal kikent, lisztezett tortlett formákba öntjük a tésztát. 160 fokon tűpróbáig sütjük, ami kb. 20 perc. Kihűlés után a közepét kivesszük, és abba kerül a karamellpuding és a csokipasztilla meg ostyavirág díszítésnek.
    Tanácsok, tippek

    A tésztát, amit a közepéből kiveszünk, hogy üreget kapjunk, elhasználhatjuk kókuszgolyónak, vagy puncsgolyónak.

    Tipp:

    Saját receptem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá