Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Jenga süti vagy darálós keksz recept

Jenga süti vagy darálós keksz
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg liszt
    • 10 dkg zsír
    • 15 dkg cukor
    • fél sütőpor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • csipet só
    • 2 cs vaníliás cukor
    • fél kk gyömbérpor

    Elkészítése:

    A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, beletesszük a cukrot, a tojásokat, 1 cs vaníliás cukrot, a gyömbérport, a sütőpor és a sót, majd alaposan összegyúrjuk. Ha száraz lenne, mert a tojások kicsik, akkor egy kanál tejföllel lazíthatjuk.

    A húsdarálóra rátesszük a speciális feltétet és a tésztát átdaráljuk rajta.

    Sütjük 20 percig 180 fokon, majd vaníliás porcukorba hempergetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá