Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Háromlapos, csokis krémes recept

Háromlapos, csokis  krémes
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 30 dkg liszt
    • 8 dkg zsír
    • 5 dkg porcukor
    • 2 dkg szalalkáli
    • 1,5 dl tej

    Krém:

    • 7 dl tej
    • 2 cs csokis pudingpor
    • 10 dkg vaj
    • 15 dkg cukor

    Elkészítése:

    A szalalkálit feloldjuk a tejben, majd a tészta többi hozzávalójával összegyúrjuk. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, majd egy 22*24 cm-es téglalappá nyújtjuk egyenként és 180 fokon világosra sütjük.

    A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat, majd a porcukorral és vajjal jól kihabosítjuk, ha kihűlt.

    A lapokat megtöltjük a krémmel. Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt a tetejét porcukorral meghintjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá