Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hangyaboly recept

Hangyaboly
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg porcukor
    • 1/2 dl rum
    • 25 dkg liszt
    • 1 cs sütőpor
    • 6 darab  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 1 cs tortadara

    A tetejére:

    • 10 dkg étcsokoládé
    • pirított mandula

    Elkészítése:
    A tojások sárgáját a cukorral és margarinnal habosra kikeverem, majd hozzáadom a rumot, lisztes-sütőport és a fehérjék kemény habját.

    Óvatosan összekeverem, hozzáöntöm a csokidarát és margarinnal kikent őzgerincformába simítom.Ebből a mennyiségből 2 darab őzgerinc lesz.

    180 fokon tűpróbáig sütöm.Amikor kihűlt csokival leöntöttem és pirított mandulaszirommal meghintettem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá