Hangyaboly recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral és margarinnal habosra kikeverem, majd hozzáadom a rumot, lisztes-sütőport és a fehérjék kemény habját.
Óvatosan összekeverem, hozzáöntöm a csokidarát és margarinnal kikent őzgerincformába simítom.Ebből a mennyiségből 2 darab őzgerinc lesz.
180 fokon tűpróbáig sütöm.Amikor kihűlt csokival leöntöttem és pirított mandulaszirommal meghintettem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.