Habos almás recept

Elkészítése:
Tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk.Negyed részét a fagyasztóba tesszük,hogy reszelhető legyen.A töltelékhez az almát meghámozzuk és lereszeljük, majd megpároljuk a margarinnal és a porcukorral.
1.5 dl vízzel elkeverjük a pudingport és besűrűsítjük vele az almát.Még langyosan óvatosan összekeverjük a felvert tojásfehérjével. A tésztát közepesnél nagyobb kimargarinozott tepsibe nyújtjuk. Megkenjük a töltelékkel és ráreszeljük a lefagyasztott tésztát.
Előmelegített sütőben sütjük.Miután megsült fahéjas porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »