Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cseresznyés sütemény recept

Cseresznyés sütemény
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 üveg magozott cseresznye
    • 10 ek.kristálycukor
    • 15ek. búzadarab
    • 1 l tej
    • 2 csomag vaníliás pudingpor
    • 4 ek kristálycukor
    • babapiskóta
    • csokoládéreszelék

    Elkészítése:

    A cseresznyét leszűrjük, a felfogott gyümölcslevet kipótoljuk annyi vízzel, hogy 1 litert kapjunk. Hozzákeverjük a kristálycukort és a búzadarát, majd lassú tűzön főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik. A tűzről levéve hozzákeverjük a cseresznyét.

    Egy közepes tepsit bevizezünk, és egyenletesen eloszlatjuk benne a cseresznyés masszát, majd a tetejét babapiskótával befedjük.

    A tejből és a pudingporból a kristálycukor hozzáadásával pudingot készítünk, majd még melegen a piskóta tetejére öntjük. Csokireszelékkel megszórva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá