Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Diós-almás rácsos recept

Diós-almás rácsos
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg liszt
    • 15 dkg margarin
    • 1 csomag sütőpor
    • 20 dkg cukor
    • 1/2 csomag vaníliás cukor
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Töltelék:

    • 10 dkg darált dió
    • 1 kg alma
    • 8 dkg fahéjas cukor
    • lekvár

    Elkészítés:
    A hozzávalókból tésztát gyúrunk. Negyed részét félretesszük. A nagyobbik résszel kibélelünk egy 22*38-as tepsit, megkenjük lekvárral, és befedjük 1 kg uborkavágón legyalult, kézzel kinyomkodott almával, majd megszórjuk darált dióval. Az almát fahéjas porcukorral megszórjuk, és a tetejére a félretett tésztából sűrű rácsot rakunk. Forró sütőben szép sárgára sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá