Gyors kínai étel recept

Hozzávalók:
- 200 g csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl víz
- 300 g zöldségkeverék (ízlés szerint)
- 20 g étkezési keményítő
- kevés olaj
- ételízesítő
- kb 5 ml szójaszósz
- 10 g kínai fűszer
- 1/2 csomag spagetti
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és a felforrósított olajon megpiritjuk.
A húst felkockázzuk és a hagymával együtt fehéredésig sütjük. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, majd kb 10 percig pároljuk.
Egy kisebb tálban összekeverjük az étkezési keményítőt egy pici vízzel és a szójaszósszal, majd ráöntjuk a húsra. Ezután hozzáadjuk a zöldséget és együtt pároljuk tovább, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
Végül hozzáadjuk a megfőtt spagettit és jól összekeverjük. Ízlés szerint adhatunk még hosszá szójaszószt és ízesíthetjuk még fűszerrel is, hogy a tészta is szép színt kapjon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »