Gyors habroló recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A levelestésztát kigöngyölöm (ha már előre kinyújtottat vettem) vagy vékonyra nyújtom sodrófával, ha tömböt vettem.
Megkenem a tojássárgájával, kb fél centis csíkokra vágom és feltekerem a fémcsövekre.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem 180 fokos sütőben és pirosra sütöm.
Ezalatt a tojásfehérjét a cukorral gőz fölött habbá verem. Habzsákba töltöm.
A tésztát kiveszem a sütőből, kicsit hűlni hagyom, majd lehúzom a csőről és megtöltöm a habbal.
Tipp:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »