Gyors habroló recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A levelestésztát kigöngyölöm (ha már előre kinyújtottat vettem) vagy vékonyra nyújtom sodrófával, ha tömböt vettem.
Megkenem a tojássárgájával, kb fél centis csíkokra vágom és feltekerem a fémcsövekre.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem 180 fokos sütőben és pirosra sütöm.
Ezalatt a tojásfehérjét a cukorral gőz fölött habbá verem. Habzsákba töltöm.
A tésztát kiveszem a sütőből, kicsit hűlni hagyom, majd lehúzom a csőről és megtöltöm a habbal.
Tipp:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »