Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyés tejszínhabos süti recept

Gesztenyés tejszínhabos süti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    A piskótához:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 ek finomliszt
    • 8 ek kristálycukor
    • 1 cs sütőpor

    A krémhez:

    • 20 dkg margarin
    • 50 dkg gesztenye massza
    • 4 ek porcukor
    • rum vagy rumaroma

    A tetejére:

    • 2,5 dl habtejszín
    • reszelt étcsoki vagy tortadara

    Elkészítése:

    A szokásos módon megsütjük a piskótát, majd hagyjuk kihűlni.

    A krémhez a porcukorral habosra keverjük a margarint, belekeverjük a gesztenyét és a rumaromát. A tejszínt kemény habbá verjük.

    A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a reszelt csokoládéval vagy tortadarával. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá