Gesztenyés babapiskótás süti recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Alap:
- 50 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg darált keksz
- rum aroma
- 15 dkg porcukor
- 0,5- 1 dl tej
Krém:
- 9 dl tej
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 3 dl tejszínhab
- Babapiskóta
Elkészítése:
Az alapot jól összedolgozzuk egy kevés tejjel. Egyenletesen egy tepsi aljára nyomkodjuk. A pudingokat a leírásnak megfelelően megfőzzük, majd a margarint hozzákeverjük, ha már kihűlt. Ezután a krém egyik felét rákenjük.
Rumos tejbe forgatjuk a babapiskótát(Vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívja magát!), és rátesszük következő rétegnek. A krém másik felét is rákenjük. A tetejére tejszínhabot teszünk. Lehet díszíteni csokireszelékkel is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.