Gesztenyés babapiskótás süti

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:
Alap:

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg darált keksz
  • rum aroma
  • 15 dkg porcukor
  • 0,5- 1 dl tej

Krém:

  • 9 dl tej
  • 3 cs vaníliás pudingpor
  • 20 dkg porcukor
  • 25 dkg margarin
  • 3 dl tejszínhab
  • Babapiskóta

Elkészítése:
Az alapot jól összedolgozzuk egy kevés tejjel. Egyenletesen egy tepsi aljára nyomkodjuk. A pudingokat a leírásnak megfelelően megfőzzük, majd a margarint hozzákeverjük, ha már kihűlt. Ezután a krém egyik felét rákenjük.
Rumos tejbe forgatjuk a babapiskótát(Vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívja magát!), és rátesszük következő rétegnek. A krém másik felét is rákenjük. A tetejére tejszínhabot teszünk. Lehet díszíteni csokireszelékkel is.