Gesztenyekrém recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg gesztenyemassza
- 20 dkg cukor
- 1 l tej
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a gesztenyemasszával,10 dkg cukorral,felengedjük forró tejjel.Sűrű krémmé főzzük. A tojásfehérjéből a maradék cukorral kemény habot verünk,és a forró krémhez apránként adagoljuk,elkeverjük.Poharakba töltve lehűtjük,tetejére tehetünk tálalás előtt tejszínhabot.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.