Epertorta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 5 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- 5 ek porcukor
- fél csomag sütőpor
Krém:
- 2 cs. vaníliás főzős puding
- 6 dl tej
- 15 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- eper, kb 40 dkg
- 1 csomag piros színű tortazselé
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra keverem a porcukorral. A fehérjét kemény habbá verem. a lisztbe elkeverem a sütőport.
A kikevert tojássárgához adom a sütőporos lisztet és a felvert habot. Vajazott, lisztezett formában megsütöm a piskótát.
A pudingokat a tejben keményre főzöm. A vajat a cukorral kikeverem és hozzáadom a már kihűlt pudinghoz.
A tortazselét a leírás szerint elkészítem és ráöntöm a torta tetejére.
Tipp:
A pudingot mindenki ízlés szerint cukrozza.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.