Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Duplán csokis gluténmentes keksz recept

Duplán csokis gluténmentes keksz
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 205 g gluténmentes lisztkeverék
    • 50 g porcukor
    • 80 g puha vaj
    • 1 közepes  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 50 g gluténmentes étcsokoládé
    • 5 g vaníliás cukor (0,5 csomag)
    • 3 g sütőpor  (1 tk)
    • olvasztott csoki (csurgatáshoz)

    Elkészítése:

    A puha vajat kikeverjük a tojással, a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket, az apróra vágott étcsokoládét és jól összegyúrjuk az egészet.

    Kis gombócokat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk kicsit távolabb egymástól. Tenyérrel ellapítjuk a gombócokat.

    180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép világosra sütjük.

    Olvasztott csokival megcsurgatjuk.

    Tipp:

    Igazi teához való keksz lett a végeredmény.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá