Csokis-vörösáfonyás zabpehelykeksz recept

Hozzávalók:
- 10 dkg finomliszt
- 20 dkg zabpehely
- 0,5 csomag sütőpor
- 1 csipet só
- 10 dkg barna cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg margarin
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vörös áfonya
- 10 dkg csokoládé
Elkészítése
A cukrot, a vaníliás cukrot, a margarinnal és a tojással kikeverjük.
Hozzáadjuk a lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a sót, a darabolt csokoládét és az áfonyát.
Diónyi nagyságú golyókat formázunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk kicsit meglapogatjuk.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »