Rigó Jancsi recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
A tésztához:
- 2 x 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 x 4 kanál porcukor
- 2 x 3 kanál liszt
- 2 x 1 kanál kakaópor
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 2 tábla étcsoki
- 2-3 kanál porcukor
- 1 liter habtejszín
- 2 vaníliás cukor
- kevés zselatin
Tetejére:
- Olvasztott étcsoki
Elkészítése:
A tojásfehérjéket 2 kanál porcukorral kemény habbá verjük, majd a tojások sárgáját 2 kanál porcukorral habosra kikeverjük.
A lisztet összedolgozzuk a kakaóporral és egy fél csomag sütőporral, majd belekeverjük belekeverjük a tojások sárgájába, végül hozzáadjuk a fehérje habot is.
Sütőpapíros tepsiben két adagot sütünk belőle.
A két tábla csokit 2-3 kanál porcukorral gőz fölött felolvasztjuk. Az habtejszínt a két vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd lassan hozzákeverjük a kicsit meghűlt csokit.
Keverünk hozzá egy pici zselatint, majd megtöltjük vele a piskótalapokat.
A tetejére olvasztott csokit teszünk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.