Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csokis mogyorós recept

Csokis mogyorós
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Piskóta:

    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek kakaópor
    • 4 ek cukor
    • 4 ek liszt

    Krém:

    • 2 cs étcsokis pudingpor
    • 5 dl tej
    • ízlés szerint cukor
    • 1 cs diákcsemege

    Tetejére:

    • 1 tábla tortabevonó
    • 1 ek olaj
    • durvára vágott mogyoró

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy kisebb tepsiben. Legyen magas a tészta, mivel ha kisül és kihűl ketté kell vágni. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben és hozzáadjuk a cukrot is. Ha kihűlt hozzákeverjük a diákcsemegét is. A ketté vágott piskótát megtöltjük a krémmel,befedjük a tetejével. Gőz felett felolvasztjuk a a tortabevonót, majd hozzáadjuk az olajat és alaposan elkeverjük. Rásimítjuk a piskótára, és még mielőtt megszilárdulna megszórjuk a durvára vágott mogyoróval.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá