Csokis keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 20 dkg liszt átszitálva
- késhegynyi sütőpor
- késhegynyi szódabikarbóna
- csipet só
- 2 ek holland kakaópor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ízlés szerint tej
- 10 dkg sütőcsokoládé
Elkészítése:
A vajat felolvasztjuk és a cukorral jól elkeverjük. A száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor, szódabikarbóna, só, kakaópor) jól elkeverjük.
Hozzáöntjük a vajas cukrot és végül a tojást, majd az egészet jól elkeverjük. Szüksége szerint, kb 2-3 ek tejjel lazítjuk a masszát. Fakanállal jól keverhető, sűrű masszát kell hogy kapjunk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kis halmokat, golyókat formázunk.
Előmelegített sütőben 170 fokon kb 15 percig sütjük.
Mondanám, hogy fémdobozban eláll, de nem lesz rá ideje, túl gyorsan elfogy. ;)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »