Csokis fahéjas keksz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin vagy vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg finomliszt
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 7 dkg barna cukor
- 8 dkg csokoládé
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Az összes hozzávalót egy nagy tálban tésztává gyúrjuk.
A tésztából diónyi golyókat formázzunk, majd a tepsire téve egy villával kicsit ellapítjuk.
Végül 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük a kekszeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










