Csokis fahéjas keksz recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin vagy vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg finomliszt
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 7 dkg barna cukor
- 8 dkg csokoládé
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Az összes hozzávalót egy nagy tálban tésztává gyúrjuk.
A tésztából diónyi golyókat formázzunk, majd a tepsire téve egy villával kicsit ellapítjuk.
Végül 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük a kekszeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »