Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cseresznyés piskóta recept

Cseresznyés piskóta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 10 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje és sárgája
    • 10 ek cukor
    • 10 ek liszt
    • 1 cs sütőpor
    • ízlés szerint kimagozott cseresznye
    • hozzá fahéj és cukor

    Elkészítése:
    Összekeverjük a cseresznyét a cukorral és a fahéjjal.

    Felverjük a tojás fehérjét és utána beleöntjük a cukrot, összekeverjük, és beleöntjük 10 tojás sárgáját, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.

    Sütőpapírral kibélelt, 22*38 cm-es tepsibe öntjük és rászórjuk a cseresznyét. 160 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.

    Tipp:

    Hempergesd lisztbe a cseresznyét és nem fog le süllyedni a tészta aljára.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá