Cseresznyés piskóta

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók:

  • 10 db tojás fehérje és sárgája
  • 10 ek cukor
  • 10 ek liszt
  • 1 cs sütőpor
  • ízlés szerint kimagozott cseresznye
  • hozzá fahéj és cukor

Elkészítése:
Összekeverjük a cseresznyét a cukorral és a fahéjjal.

Felverjük a tojás fehérjét és utána beleöntjük a cukrot, összekeverjük, és beleöntjük 10 tojás sárgáját, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.

Sütőpapírral kibélelt, 22*38 cm-es tepsibe öntjük és rászórjuk a cseresznyét. 160 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.

Tipp:

Hempergesd lisztbe a cseresznyét és nem fog le süllyedni a tészta aljára.