Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Buborék sütemény recept

Buborék sütemény
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 40 dkg liszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg porcukor, 1/2 cs sütőpor
    • 2 ek kakaó
    • 10 dkg margarin
    • Annyi tejföl, amennyivel jól nyújtható tésztát kapunk

    Krém:

    • 3 cs puncs ízű pudingpor
    • 8 dl tej
    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor
    • 2 cs vaníliás cukor
    • 1 citrom reszelt héja

    Tetejére:

    • piskótatallér
    • csokoládé

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóiból jól nyújtható tésztát készítünk, 2 részre osztjuk, és a tepsi hátán kettő lapot sütünk belőle.

    A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük és kihűtjük. A többi hozzávalót krémesre keverjük, majd ha a pudingos massza kihűlt, jól kikeverjük.

    A két lap közé töltjük a krém 3/4 részét, a megmaradt 1/4 résszel bevonjuk a süti tetejét.

    Ezután a süti tetejét kirakosgatjuk kerek piskótatallérokkal. Tetejét olvasztott csokival bevonjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá