Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Barackos-joghurt torta recept

Barackos-joghurt torta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Piskóta:

    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 ek cukor
    • 1 csomag sütőpor
    • 6 ek  liszt

    Krém:

    • 500 ml növényi habalap
    • 1 kisdobozos natúr vagy barackos joghurt
    • 1 doboz barackkonzerv (leve is)
    • 15 dkg zselatin

    Elkészítése:

    A 6 tojás fehérjét 6 kanál cukorral majdnem teljesen kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a tojások sárgáját, majd a lisztet és a sütőport. Közepes sütőben tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt kettévágjuk.

    A krémhez 250 ml habalapot kemény habbá verünk, közben hozzáadjuk a joghurtot és 1,5 dl baracklében elkészített zselatint. A barackot felkockázzuk és a krémbe keverjük, majd megtöltjük vele a lapokat. Ízlés szerint porcukrot tehetünk még bele, bár a habalap eleve édesített.
    Körbe a maradék habalapból készült habbal díszítjük.

    A képen látható házi fondanttal lett burkolva, melynek a receptjét itt találod!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá