Amerikai keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg vaj (puha)
- 15 dkg cukor
- 20 dkg finomliszt
- 12 g sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg étcsoki apróra törve
Elkészítése:
A vajat, lisztet, cukrot, sütőport és a tojást egy tálban összekeverjük. Miután ez meg van jöhet a csoki is bele.
A sütőt 180 C°-ra melegítjük.
Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, majd egy teáskanállal beleadagoljuk a tésztát. Kb 3 cm távolságra pakolgatjuk a kis adagokat, mert sütés közben még elterülnek.
Ha készen vagyunk, mehet a sütőbe. 8-10 perc után kész is a keksz. Nem légkeveréses a sütőknél érdemes fél időben megfordítani, hogy egyenletesen süljön.
Kiszedésnél nem kell megijedni, hogy kicsit lágy még a tészta, pár perc és elnyeri a kívánt állagot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »