Amerikai keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg vaj (puha)
- 15 dkg cukor
- 20 dkg finomliszt
- 12 g sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg étcsoki apróra törve
Elkészítése:
A vajat, lisztet, cukrot, sütőport és a tojást egy tálban összekeverjük. Miután ez meg van jöhet a csoki is bele.
A sütőt 180 C°-ra melegítjük.
Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, majd egy teáskanállal beleadagoljuk a tésztát. Kb 3 cm távolságra pakolgatjuk a kis adagokat, mert sütés közben még elterülnek.
Ha készen vagyunk, mehet a sütőbe. 8-10 perc után kész is a keksz. Nem légkeveréses a sütőknél érdemes fél időben megfordítani, hogy egyenletesen süljön.
Kiszedésnél nem kell megijedni, hogy kicsit lágy még a tészta, pár perc és elnyeri a kívánt állagot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »