Almás mákos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 23*39 cm-es tepsihez:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg cukor
- 25 dkg liszt
- 2 csapott teáskanál szódabikarbóna
- 25 dkg darált mák
- 2,5 dl étolaj
- 5 dl tejföl
- 5 közepes alma
Elkészítése:
A felsorolás sorrendjében minden hozzávalót összekeverünk.
Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és úgy keverjük bele.
A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) tepsibe öntjük és 180 fokos sütőben 30 perc alatt (tűpróbáig) készre sütjük.
Ha kihűlt, porcukorral meghintjük és fogyaszthatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »