Almás mákos recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók egy 23*39 cm-es tepsihez:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg cukor
- 25 dkg liszt
- 2 csapott teáskanál szódabikarbóna
- 25 dkg darált mák
- 2,5 dl étolaj
- 5 dl tejföl
- 5 közepes alma
Elkészítése:
A felsorolás sorrendjében minden hozzávalót összekeverünk.
Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és úgy keverjük bele.
A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) tepsibe öntjük és 180 fokos sütőben 30 perc alatt (tűpróbáig) készre sütjük.
Ha kihűlt, porcukorral meghintjük és fogyaszthatjuk is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.