1 . Krémsajtos bundában sült hússzeletek
Hozzávalók:
- 13 szelet hús
- 4 dl tej
- 12 ek liszt
- 2 tojás
- 2 db natúr tömlős krémsajt (200 g)
- 1 ek étolaj
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 2-3 gerezd fokhagyma (zúzott)
- só (ízlés szerint)
- étolaj
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Rakott csirkemell
Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell filé
- 2 paprika
- 8 szelet bacon
- 4 szelet sonka
- 2 hegyes erős paprika
- 2 szál újhagyma
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál mustár
- 1 kaliforniai paprika
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
- 4 dl tejföl
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Sült oldalas zacskóban sütve
Hozzávalók:
- 2 kg sertésoldalas
- 1 vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- só
- bors
- paprika
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Mustáros csirkemell rántva
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 evőkanál mustár
- 2 tojás
- 1,5 dl tej
- 6 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 3 evőkanál liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Temesvári sertéstokány
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 30 dkg zöldbab
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 1 mokkáskanál köménymag
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál finomliszt
- só ízlés szerint
- őrölt fekete bors