1. Krémsajtos, csípős göngyölt karaj
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 1 jalapeno paprika
- 2-3 levél medvehagyma
- 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
- 15 dkg bacon
- só
- őrölt fehér bors
- 20 dkg finomliszt
- 2-3 tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Ínyenc töltött csirkecombfilé
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 20 dkg paprikás szalámi
- 2 hegyes erős paprika
- 1 csokor újhagyma
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- 1 csomag szeletelt bacon
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Csirkemell, sonkával és fokhagymás krémsajttal töltve
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg natúr krémsajt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 4 szelet sonka
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Sajtos göngyölt csirkemell
Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 30 dkg reszelt sajt
- 2 szál újhagyma
- 2 db hegyes erős paprika vagy nem erős zöld kaliforniai paprika
- 2 piros kápia paprika
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Aszalt szilvával és dióval töltött csirke
Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell (60 dkg)
Töltelékhez:
- 20 dkg aszalt szilva
- só
- 15 dkg darált dió
- 1 zsemle
- 1 mk őrölt fahéj
- 1 tojás
Továbbá:
- 1 ek étolaj
- 1 ek méz