1. Aranysárga csirke húsleves recept
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkehús
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- egész bors, egész kömény, sáfrányos szeklice
- 1,5 l víz
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Tárkonyos tejszínes burgonya leves recept
Hozzávalók:
- 3 burgonya
- 3 szál sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek piros paprika
- 1/2 kk őrölt kömény
- őrölt bors, só
- 3 ek étolaj
- 100 ml tejszín
- 600 ml víz
- petrezselyemzöld
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Zöldséges-tepsis csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 6 csirke alsócomb
- 3 fej vöröshagyma
- 4 szilvaparadicsom
- 1 szál zellerszár
- 1 TV paprika
- 1 ág rozmaring
- só
- bors
- 4 ek olívaolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Sajtkrémes bundában sült csirkemell recept
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
- 1 nagyobb FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 kk só
- 2 csipet őrölt bors
- 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
- 1 dl tej
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Sült oldalas vele sült krumplival recept
Hozzávalók:
- 1,8 kg oldalas
- 70 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 2 fej fokhagyma
- 1 dl olaj
- só, bors, majoránna
- 1 pohár víz
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Diós-vaníliás szelet recept
Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 15 evőkanál víz
- 30 dkg liszt
- 15 dkg darált dió
- 1/2 csomag sütőpor
- diónyi vaj
- 3 dl cukrászhab a tetejére
Krémhez:
- 1 csomag vaníliás puding
- 4 evőkanál cukor
- 2 csapott evőkanál liszt
- 2 evőkanál vaníliás cukor
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 dl tej
- 2 dl habtejszín
- 15 dkg margarin
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
7. A világ legegyszerűbb sajttortája recept
Hozzávalók:
- 70 dkg krémsajt (nálam házi)
- 1-1,5 dl habtejszín
- vanília aroma
- pici reszelt citromhéj
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 csomag tejszín ízű pudingpor
- cukor ízlés szerint