1 . Csirkecsíkok fokhagymás bundában
Hozzávalók:
- 2 közepes csirkemell filé
- só
- 2 jó púpos ek liszt a forgatáshoz
- 5-6 dl olaj a sütéshez
- 2 nagy tojás
- 1 csapott kk só
- 1 késhegynyi őrölt bors
- 1 púpos kk házi fokhagymakrém
- 4 púpos ek tejföl
- 3 jó púpos ek liszt
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Tepsis csirkemáj sült krumplival
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 0,5 kg burgonya
- 1 dl olaj
- só, bors
- ételízesítő
- oregánó
- pirospaprika
- 3 babérlevél
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Csirkemell sajtos bundában
Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 2 szabadtartásos tojás
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só ízlés szerint
- őrölt fehér bors ízlés szerint
- 2 ek liszt
- 1 mk vágott petrezselyemzöld ,mos 1 tk szárított petrezselyem
- 1 tömlő (10 dkg) tejszínes sajt
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Temesvári sertéstokány
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 30 dkg zöldbab
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 1 mokkáskanál köménymag
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál finomliszt
- só ízlés szerint
- őrölt fekete bors
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Sült oldalas sütőzacskóban sütve
Hozzávalók:
- 2 kg sertésoldalas
- 1 vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- só
- bors
- paprika
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Bakonyi sertésszelet
Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- kb 15 dkg füstölt kenyérszalonna
- 1 fej vöröshagyma
- kb 25 dkg gomba (csiperke)
- piros őrölt fűszerpaprika (ízlés szerint)
- 1,5 dl tejföl
- 1 ek liszt
- 2 db zöldpaprika
- 2 db paradicsom
- só (ízlés szerint)
- őrölt bors (ízlés szerint)
- sertészsír
- víz
- penne száraztészta